DEYE Hibrid Trifazat 50kW, PREMIUM
DEYE Hibrid Trifazat 30kW, PREMIUM

Growatt Hibrid Trifazat 5kw

6.688,24 lei
GROWATT-SPH-5000KTL3-BH-UP
2 Produse
Ultimele produse in stoc

Inverter hybrid trifazat Growatt 5kw

Inverter hybrid trifazat 5kw 

Invertor hibrid trifazat Growatt  5kw

Invertor hibrid trifazat Growatt 3PH SPH10000TL3 

Oferă exact asta și multe altele. Acest invertor inovator combină tot ce este mai bun. Din ambele lumi – fiabilitatea invertoarelor conectate la rețea și versatilitatea invertoarelor în afara rețelei.100% ieșire dezechilibrată trifazată.OFF-grid option with ATS switch.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/.

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Growatt Hibrid Trifazat 5kw : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ GROWATT-SPH-5000KTL3-BH-UP)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Inverter hybrid trifazat Growatt 5kw

Inverter hybrid trifazat 5kw 

Invertor hibrid trifazat Growatt  5kw 

Invertor hibrid trifazat Growatt 3PH SPH5000TL3 

Viitorul managementului energiei: Prezentarea invertorului hibrid Growatt 3PH SPH5000TL3 BH-UP

Cu o putere maximă de ieșire de 5KW și o rată de conversie de până la 98,6%, SPH5000TL3 BH-UP asigură eficiență energetică și economii maxime. Designul hibrid permite integrarea perfectă a panourilor solare, stocarea bateriei și puterea rețelei, oferind flexibilitatea maximă pentru nevoile dvs. de energie. Indiferent dacă doriți să vă conduceți casa sau afacerea, acest invertor vă acoperă.

Siguranța este o prioritate de top, iar SPH5000TL3 BH-UP oferă rezultate. Caracteristicile de siguranță încorporate, cum ar fi protecția la supracurent, supratensiune și scurtcircuit, asigură că sistemul dumneavoastră este protejat împotriva pericolelor electrice. În plus, designul hibrid permite, de asemenea, o comutare sigură și fără întreruperi între rețea și alimentarea bateriei în cazul unei întreruperi. Poate funcționa cu opțiunea de limitare a exportului zero la 3 bucăți în paralel.Capacități posibile de conectare paralelă la 10 bucăți 100kw.

SPH5000TL3 BH-UP nu este doar avansat, ci și ușor de utilizat. Interfața intuitivă și ușor de utilizat asigură monitorizarea și controlul în timp real al sistemului dvs. energetic. Designul compact face ca instalarea sa fie usoara, iar compatibilitatea cu diferite tipuri de baterii inseamna ca puteti alege cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

În concluzie, Growatt 3PH Hybrid Inverter SPH5000TL3 BH-UP este soluția perfectă pentru oricine dorește să își modernizeze sistemul de management al energiei. Cu tehnologia avansată, performanța fiabilă și designul ușor de utilizat, puteți fi sigur că obțineți ce este mai bun. Investește în viitorul managementului energiei, alege invertorul hibrid Growatt 3PH SPH5000TL3 BH-UP.”

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/.

GROWATT-SPH-5000KTL3-BH-UP
2 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (4.14MB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si