%shop-name%%separator%%category-name%

Invertoare trifazate hibrid

2 / 2

Invertoarele solare, sistemele solare și panourile fotovoltaice sunt componente esențiale ale sistemelor de alimentare cu energie electrică din surse regenerabile. Acestea permit utilizatorilor să producă și să utilizeze energia electrică într-un mod curat, eficient și durabil. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este important să alegeți cele mai bune invertoare solare, sisteme solare și panouri fotovoltaice de pe piață, care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră.

Atunci când căutați invertoare solare, sisteme solare și panouri fotovoltaice, trebuie să aveți în vedere eficiența acestora, gradul de protecție împotriva intemperiilor, calitatea componentelor, garanția oferită și costurile asociate. De asemenea, este important să alegeți furnizori de încredere, care să vă ofere servicii de instalare, mentenanță și suport tehnic de calitate.

Pentru a beneficia de toate avantajele energiei solare, este esențial să aveți o înțelegere clară a modului în care funcționează invertoarele solare, sistemele solare și panourile fotovoltaice, și să știți cum să le utilizați în mod eficient. De aceea, este recomandat să apelați la experții din domeniu, care vă pot oferi sfaturi și soluții personalizate pentru a vă îndeplini nevoile.

În concluzie, invertoarele solare, sistemele solare și panourile fotovoltaice sunt esențiale pentru a beneficia de toate avantajele energiei solare. Pentru a alege cele mai bune produse și furnizori, este important să aveți în vedere eficiența, calitatea, garanția și costurile. Cu ajutorul experților din domeniu, puteți beneficia de o sursă de energie electrică durabilă, curată și eficientă, care să vă ajute să economisiți bani și să protejați mediul înconjurător.

Filtre active

0,00 lei

Growatt MOD 6000TL3-XH (AFCI)

Growatt MIN 2500-6000TL-XH sunt invertoare monofazate cu trackere MPP duale. Aceste invertoare au un randament maxim de 98,4%. Dispozitivul vine cu un dispozitiv integrat de protecție la supratensiune (SPD) de tip II pe partea de curent continuu și o protecție activă împotriva arcului electric. Este gata de baterie și gata de viitor.

11.900,00 lei

Invertorul hibrid Growatt 3PH SPH10000TL3 BH-UP. Oferă exact asta și multe altele. Acest invertor inovator combină tot ce este mai bun. Din ambele lumi – fiabilitatea invertoarelor conectate la rețea și versatilitatea invertoarelor în afara rețelei.100% ieșire dezechilibrată trifazată.OFF-grid option with ATS switch.

1.510,00 lei

Growatt Shinemaster este o soluție perfectă de monitorizare pentru instalațiile fotovoltaice comerciale mari. Data logger-ul este special conceput pentru centrale solare. Un total de 32 de invertoare pot fi monitorizate cu acest datalogger Growatt.

Acoperire și comunicare

Shinemaster are o rază de acțiune de 500M și folosește mijloace de comunicare RS485 pentru a se conecta la invertoare. Folosind invertorul (modbus), invertorul se poate conecta la server. Shinemaster vine cu grad de protecție IP30