%shop-name% %category-name% Acumulatori LiFePo4

Acumulatori LiFePo4

Acumulatori LiFePo4 LiFePO4

În era energiei regenerabile, tehnologia fotovoltaică reprezintă o soluție vitală pentru a exploata energia solară și a o transforma în electricitate. Cu toate acestea, pentru a face această energie disponibilă în permanență și în mod eficient, este esențial să dispunem de un sistem de stocare a energiei solare fiabil și avansat. Aici intervine inovația bateriei fotovoltaice LiFePO4.
Ce este o Baterie Fotovoltaică LiFePO4?
LiFePO4 este acronimul pentru fosfat de fier și litiu (Lithium Iron Phosphate). Această tehnologie avansată de baterie este proiectată special pentru aplicațiile fotovoltaice, oferind o soluție sigură și durabilă pentru stocarea energiei solare.

Avantajele Acumulatori LiFePo4 LiFePO4:
1. Eficiență Energetică: Acumulatori LiFePo4 LiFePO4 sunt extrem de eficiente în procesul de încărcare și descărcare, ceea ce înseamnă că pot acumula și elibera energia solară în mod eficient, asigurându-vă că aveți energie în permanență.
2. Siguranță și Fiabilitate: Aceste baterii sunt mai sigure în comparație cu alte tipuri de baterii datorită stabilității chimice ridicate. Ele sunt rezistente la suprasarcini, scurtcircuite și temperaturi extreme, ceea ce le face ideale pentru mediile solare variate.
3. Durată Lungă de Viață: Bateriile fotovoltaice LiFePO4 au o durată de viață semnificativ mai mare decât alte tipuri de baterii, ceea ce înseamnă că nu va trebui să le înlocuiți frecvent, economisindu-vă astfel bani pe termen lung.
4. Eco-Friendly: Aceste baterii sunt ecologice, fiind lipsite de substanțe chimice periculoase. Prin utilizarea lor, contribuiți la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Aplicații ale Acumulatori LiFePo4:
1. Sisteme de Acasă Off-Grid: Pentru casele și cabanele care nu sunt conectate la rețeaua electrică, bateriile fotovoltaice LiFePO4 sunt o soluție excelentă pentru a asigura o sursă constantă de energie electrică.
2. Sisteme Fotovoltaice de Companie: Multe companii utilizează aceste baterii pentru a-și alimenta afacerile și a reduce costurile cu energia electrică.
3. Sisteme Solare de Stocare în Rețea: Bateriile fotovoltaice LiFePO4 sunt folosite în sistemele de stocare în rețea pentru a acumula excedentul de energie solară pentru utilizare ulterioară, contribuind astfel la stabilizarea rețelei electrice.

În concluzie, bateriile fotovoltaice LiFePO4 reprezintă inovația în stocarea energiei solare. Cu eficiența lor energetică, siguranța și durabilitatea lor, aceste baterii sunt esențiale pentru a face ca energia solară să fie accesibilă și fiabilă pentru toți. Cu ajutorul lor, putem construi un viitor mai verde și mai sustenabil.

Filtre active

4.040,63 lei

Growatt ARK 2.5L-A1 Baterie low voltage 48V 

Growatt ARK-2.5L-A1 low voltage 48V, are o capacitate de 2,56 kWh si un curent de incarcare/descarcare maxim de 25A. Tensiunea nominala este de 51,2V, iar tensiunea de lucru este intre 47,2V și 56,8V. Bateria cu litiu fier fosfat (LFP) nu conține cobalt, rezultand o baterie mai putin costisitoare. 

Bateria are un grad de protecție IP65 si poate fi atasata pe un perete, precum si plasata pe podea. Instalarea pe podea necesita un piedestal separat. Bateria are 65 cm latime, 26 cm adancime, 18 cm inaltime si greutate de 30 kg.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

2.953,00 lei

Sistem de management  GROWATT HVC 60050-A1

Growatt BMS HVC 60050-A1 Controller
 
Necesar pentru sistemul de baterii High Voltage HV Growatt ARK-2.5H-A1 pentru invertoarele Hibride Growatt SPH Trifazate
 
Sistemul modular permite suprapunerea a 3-10 baterii in set (7.68-25.6kWh)

Un singur BMS este necesar pentru intregul sistem de baterii.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

5.177,50 lei

Baterie cu litiu LiFePO4

Baterie  LiFePO4 48V

Celule litiu fier fosfat

Baterii litiu fier fosfat olx

Fara accesorii

Bateriile litiu-ion de la Sunwoda sunt proiectate să funcționeze în mod fiabil într-o gamă largă de condiții, inclusiv la temperaturi de până la -10 grade Celsius. Acest lucru le face o alegere ideală pentru aplicațiile care necesită performanțe ridicate chiar și în medii reci.

Baterie lithium support: Goodwe, Solis, Deye, Luxpower, Megarevo, Afore, Socolar(Growatt 5000ES), Solark, Solplanet, SRNE

https://en.sunwoda.com/article/386/9.html

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/.