%shop-name%%separator%%category-name%%separator%"invertoare solare", "sisteme solare", și "panouri fotovoltaice"

Invertor pompa solara AR2 POWER

Invertorul pentru pompa solara este un element esential al sistemelor solare de alimentare cu energie electrica. Folosind panouri fotovoltaice, controlerul pompei solare si o cutie combinata, acesta poate pompa apa intr-un mod eficient in fermele agricole sau in fermele de animale, oferind o solutie optima pentru problemele de lipsa a apei in zonele fara retea electrica.

Invertorul pentru pompa solara poate fi gasit in diferite variante de putere, cuprinse intre 2,2 kW si 120 kW, cu alimentare AC 380V. Acesta ofera o serie de avantaje, printre care se numara flexibilitatea, compatibilitatea cu toate modulele solare si motoarele asincrone trifazate IEC. De asemenea, sistemul poate fi alimentat optional de la reteaua electrica principala, oferind o sursa suplimentara de energie pentru situatii de urgenta.

In plus, invertorul este dotat cu tehnologie MPPT autoadaptativa cu o eficienta de pana la 99% si modul IGBT inteligent incorporat, asigurand inteligenta si fiabilitatea sistemului. De-a lungul celor 10 ani de experienta pe piata in aplicatii de pompare a apei, sistemul a fost imbunatatit continuu si dotat cu o functie de protectie la suprasarcina si functionare la uscat, pentru a asigura o functionare sigura si durabila.

Invertorul pentru pompa solara poate fi monitorizat la distanta prin intermediul modulului GPRS, permitand monitorizarea piscinelor, pompelor de apa, intrarilor AC si DC, iesirilor trifazice AC si conductelor de evacuare. In concluzie, acest sistem reprezinta o solutie eficienta, inteligenta si durabila pentru problemele de lipsa a apei in zonele fara retea electrica, fiind o alegere ideala pentru fermele agricole sau pentru stocarea apei in fermele de animale.

Nu există produse disponibile încă

Rămâneţi aproape! Mai multe produse vor fi afișate aici pe măsură ce sunt adăugate.