%shop-name%%separator%%category-name%

Invertoare monofazate on-grid

Invertoare Monofazate On-Grid: O Soluție Eficientă pentru Sistemele Fotovoltaice

În lumea din ce în ce mai preocupată de utilizarea energiei regenerabile, sistemele fotovoltaice sunt tot mai populare pentru producerea de energie electrică sustenabilă. Printre componentele esențiale ale unui sistem fotovoltaic se numără invertoarele, care transformă curentul continuu generat de panourile solare în curent alternativ, utilizabil în rețelele electrice casnice și industriale. Una dintre variantele de invertoare folosite în aceste sisteme sunt cele monofazate on-grid.

Ce sunt Invertoarele Monofazate On-Grid?

Invertoarele monofazate on-grid sunt dispozitive specializate care convertesc energia electrică produsă de panourile solare în curent alternativ, potrivit pentru alimentarea directă în rețelele electrice publice (on-grid). Ele funcționează în paralel cu rețelele electrice existente și pot trimite excedentul de energie electrică generat înapoi în rețeaua publică, adesea printr-un proces numit net-metering.

Avantajele Invertoarelor Monofazate On-Grid:

1. Eficiență Energetică: Aceste invertoare sunt proiectate pentru a fi extrem de eficiente, maximizând randamentul conversiei energiei solare în energie electrică utilizabilă.

2. Integrare Simplă: Sunt ușor de integrat în sistemele fotovoltaice existente și pot fi conectate direct la rețelele electrice publice, fără a fi nevoie de sisteme de stocare a energiei.

3. Economii Financiare: Utilizarea invertoarelor monofazate on-grid poate duce la economii semnificative pe termen lung, deoarece permite utilizatorilor să-și reducă factura de energie electrică și să beneficieze de programe de compensare a energiei excedentare.

4. Monitorizare Avansată: Multe modele de invertoare monofazate on-grid vin echipate cu funcționalități de monitorizare avansată, care permit utilizatorilor să urmărească și să optimizeze performanța sistemului lor fotovoltaic.

Aplicații ale Invertoarelor Monofazate On-Grid:

- Sisteme fotovoltaice rezidențiale

- Sisteme fotovoltaice comerciale mici și mijlocii

- Sisteme fotovoltaice pentru clădiri industriale și instituționale

În concluzie, invertoarele monofazate on-grid reprezintă o soluție eficientă și convenabilă pentru sistemele fotovoltaice conectate la rețelele electrice publice. Ele oferă o modalitate simplă și fiabilă de a transforma energia solară în electricitate utilizabilă și contribuie la promovarea utilizării energiei regenerabile în societatea modernă.

Filtre active

1.983,00 lei

SAJ Series R5, 3kW Single phase solar inverter SAJ, 2 MPPT, DC Switch Integrated, IP65 + Wifi-D Module ,230V

Software-ul pentru calculatoare de proiectare pentru încărcarea panourilor fotovoltaice în invertorul SAJ este un instrument util creat de SAJ pentru inginerii și designerii din industria energiei solare. Software-ul este proiectat pentru a ajuta la dimensionarea și selectarea invertoarelor SAJ pe baza cerințelor de sarcină ale unui anumit sistem de panouri solare.

https://designer.saj-electric.com/saj/login

2.352,00 lei 2.300,00 lei

Growatt MIN 6000 TL-X  On-grid INVERTER 

Specifications

More Information

SKU GROWATT MIN 6000 TL-X

Brand Growatt

Manufacturer Growatt

Country of manufacture China

Warranty in Years 10

HS-code 85044084

Inverter type String

Number of phases 1 phase

Max. DC- input capacity (W) 8100

AC-nominal output power 6000

Number of MPPT 2

More Information

Degree of protection (IP) IP65

DC Switch Yes

Surge protection Type II DC

Transformer No

WiFi Optional (not included)

Ethernet No

Width (mm) 375

Height (mm) 350

Depth (mm) 160

Weight (kg) 13.5

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/.