%shop-name%%separator%

Bateriile pentru sistemele fotovoltaice

Bateriile pentru sistemele fotovoltaice pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, iar tehnologia LiFePO4 este una dintre opțiunile populare. LiFePO4 este prescurtarea pentru fosfat de litiu-fier, un tip de baterie reîncărcabilă cu litiu.

Iată câteva caracteristici ale bateriile LiFePO4 pentru sistemele fotovoltaice:

Durată lungă de viață: Bateriile LiFePO4 sunt cunoscute pentru durata lor de viață lungă. Pot rezista la un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, comparativ cu alte tipuri de baterii.Siguranță îmbunătățită: Aceste baterii sunt mai stabile din punct de vedere termic și sunt mai puțin susceptibile de a se aprinde sau exploda în caz de suprasarcină sau scurtcircuit.Performanță constantă: Bateriile LiFePO4 oferă o tensiune constantă pe durata descărcării, ceea ce le face ideale pentru aplicații care necesită o alimentare stabilă și constantă, cum ar fi sistemele fotovoltaice.Eficiență ridicată: Bateriile LiFePO4 sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată de conversie a energiei și au pierderi reduse de energie în timpul procesului de încărcare și descărcare.Compatibilitate ecologică: LiFePO4 este considerat un material mai ecologic comparativ cu alte chimii de litiu, deoarece nu conține metale grele și nu sunt asociate cu probleme majore de mediu sau sănătate.Rezistență la temperaturi extreme: Bateriile LiFePO4 pot rezista la temperaturi extreme, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în condiții climatice variate.

Este important să țineți cont de cerințele specifice ale sistemului dvs. fotovoltaic și să consultați un specialist pentru a determina dacă bateriile LiFePO4 sunt cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. specifice.

Filtre active

4.040,63 lei

Growatt ARK 2.5L-A1 Baterie low voltage 48V 

Growatt ARK-2.5L-A1 low voltage 48V, are o capacitate de 2,56 kWh si un curent de incarcare/descarcare maxim de 25A. Tensiunea nominala este de 51,2V, iar tensiunea de lucru este intre 47,2V și 56,8V. Bateria cu litiu fier fosfat (LFP) nu conține cobalt, rezultand o baterie mai putin costisitoare. 

Bateria are un grad de protecție IP65 si poate fi atasata pe un perete, precum si plasata pe podea. Instalarea pe podea necesita un piedestal separat. Bateria are 65 cm latime, 26 cm adancime, 18 cm inaltime si greutate de 30 kg.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

2.953,00 lei

Sistem de management  GROWATT HVC 60050-A1

Growatt BMS HVC 60050-A1 Controller
 
Necesar pentru sistemul de baterii High Voltage HV Growatt ARK-2.5H-A1 pentru invertoarele Hibride Growatt SPH Trifazate
 
Sistemul modular permite suprapunerea a 3-10 baterii in set (7.68-25.6kWh)

Un singur BMS este necesar pentru intregul sistem de baterii.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

5.177,50 lei

Baterie cu litiu LiFePO4

Baterie  LiFePO4 48V

Celule litiu fier fosfat

Baterii litiu fier fosfat olx

Fara accesorii

Bateriile litiu-ion de la Sunwoda sunt proiectate să funcționeze în mod fiabil într-o gamă largă de condiții, inclusiv la temperaturi de până la -10 grade Celsius. Acest lucru le face o alegere ideală pentru aplicațiile care necesită performanțe ridicate chiar și în medii reci.

Baterie lithium support: Goodwe, Solis, Deye, Luxpower, Megarevo, Afore, Socolar(Growatt 5000ES), Solark, Solplanet, SRNE

https://en.sunwoda.com/article/386/9.html

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/.