DEYE Hibrid Trifazat 5kW, PREMIUM
Growatt Hibrid Trifazat 5kw

DEYE Hibrid Trifazat 50kW, PREMIUM

24.800,77 lei
DEYE ROMANIA
DEYE SUN -50K-SG01HP3-EU
2 Produse
Ultimele produse in stoc

Invertor trifazat DEYE 50kW, hibrid, PREMIUM 

Invertor Industrial/Comercial Hibrid DEYE SUN-40-50K-SG01HP3-EU-BM4 (HV)

 Invertoarele DEYE produse pentru AmonRa Energy sunt realizate cu materiale premium, precum Panasonic, Infineon, Hitachi și Texas Instruments, garantând calitate și performanță superioare. AmonRa Energy este reprezentantul oficial al DEYE în România, oferind acces la aceste inovatoare invertoare hibride, alături de suport tehnic și consultanță pentru implementarea și exploatarea acestora în sistemele solare și hibride. Cu ajutorul inverterului DEYE 8KW, clienții pot beneficia de o sursă eficientă și durabilă de energie electrică.

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

DEYE Hibrid Trifazat 50kW, PREMIUM : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ DEYE SUN -50K-SG01HP3-EU)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Invertor trifazat DEYE 50kW, hibrid, PREMIUM 

Invertorul trifazat DEYE 50kW, hibrid, PREMIUM, este o soluție de vârf pentru sistemele fotovoltaice, oferind performanțe superioare și fiabilitate în exploatarea energiei solare. Acest invertor este conceput pentru a satisface cerințele sistemelor fotovoltaice comerciale și industriale, oferind o combinație perfectă între eficiență, flexibilitate și durabilitate.

Principalele caracteristici ale invertorului DEYE 50kW includ:

Eficiență Ridicată: Cu tehnologia sa avansată, invertorul DEYE 50kW oferă o eficiență de conversie a energiei solare la electricitate extrem de ridicată, maximizând randamentul sistemului fotovoltaic.Flexibilitate în Configurare: Invertorul este conceput pentru a fi compatibil cu o gamă largă de instalații fotovoltaice, permițând configurarea și adaptarea ușoară la diversele cerințe ale proiectelor solare comerciale și industriale.Fiabilitate și Durabilitate: Construit pentru a rezista la condiții de mediu variate și pentru a funcționa în siguranță în timpul exploatării, invertorul DEYE 50kW oferă o fiabilitate ridicată și o durată lungă de viață.Control Avansat și Monitorizare: Invertorul este echipat cu un sistem de control avansat și funcționalități de monitorizare care permit gestionarea eficientă a producției de energie și monitorizarea performanței sistemului în timp real.

Amonra Energy este distribuitorul oficial pentru România al invertorului DEYE 50kW, asigurând clienților accesul la tehnologia de vârf și suportul necesar pentru implementarea și exploatarea eficientă a sistemelor fotovoltaice. Cu ajutorul invertorului DEYE 50kW, clienții pot beneficia de o soluție completă și fiabilă pentru generarea și utilizarea energiei solare într-un mod sustenabil și economic.

Descoperiți avantajele invertorului trifazat DEYE 50kW, hibrid, PREMIUM, distribuit de Amonra Energy pentru România, și investiți într-un viitor mai verde și mai eficient energetic!

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

DEYE SUN -50K-SG01HP3-EU
2 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (253.14KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review