• Nou
Inverter hybrid trifazat Growatt 6kw
DEYE CHINT DTSU666 3PH

Invertor trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM

26.590,00 lei
Fara taxa
DEYE ROMANIA
8 Produse
Disponibil

Invertor trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM 

Invertor trifazat DEYE 30kW,

Invertor trifazat hibrid

Invertoarele DEYE produse pentru AmonRa Energy sunt realizate cu materiale premium, precum Panasonic, Infineon, Hitachi și Texas Instruments, garantând calitate și performanță superioare. AmonRa Energy este reprezentantul oficial al DEYE în România, oferind acces la aceste inovatoare invertoare hibride, alături de suport tehnic și consultanță pentru implementarea și exploatarea acestora în sistemele solare și hibride. Cu ajutorul inverterului DEYE 8KW, clienții pot beneficia de o sursă eficientă și durabilă de energie electrică.

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Invertor trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Invertor trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM 

Invertorul trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM, este o soluție de vârf pentru sistemele fotovoltaice, oferind performanțe superioare și fiabilitate în exploatarea energiei solare. Acest invertor este conceput pentru a satisface cerințele sistemelor fotovoltaice comerciale și industriale, oferind o combinație perfectă între eficiență, flexibilitate și durabilitate.

Principalele caracteristici ale invertorului DEYE 50kW includ:

Eficiență Ridicată: Cu tehnologia sa avansată, invertorul DEYE 30kW oferă o eficiență de conversie a energiei solare la electricitate extrem de ridicată, maximizând randamentul sistemului fotovoltaic.Flexibilitate în Configurare: Invertorul este conceput pentru a fi compatibil cu o gamă largă de instalații fotovoltaice, permițând configurarea și adaptarea ușoară la diversele cerințe ale proiectelor solare comerciale și industriale.Fiabilitate și Durabilitate: Construit pentru a rezista la condiții de mediu variate și pentru a funcționa în siguranță în timpul exploatării, invertorul DEYE 30kW oferă o fiabilitate ridicată și o durată lungă de viață.Control Avansat și Monitorizare: Invertorul este echipat cu un sistem de control avansat și funcționalități de monitorizare care permit gestionarea eficientă a producției de energie și monitorizarea performanței sistemului în timp real.

Amonra Energy este distribuitorul oficial pentru România al invertorului DEYE 30kW, asigurând clienților accesul la tehnologia de vârf și suportul necesar pentru implementarea și exploatarea eficientă a sistemelor fotovoltaice. Cu ajutorul invertorului DEYE 50kW, clienții pot beneficia de o soluție completă și fiabilă pentru generarea și utilizarea energiei solare într-un mod sustenabil și economic.

Descoperiți avantajele invertorului trifazat DEYE 30kW, hibrid, PREMIUM, distribuit de Amonra Energy pentru România, și investiți într-un viitor mai verde și mai eficient energetic!

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

8 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review