Celulele EVE LiFePO4
DEYE Hibrid Trifazat 50kW, PREMIUM

DEYE Hibrid Trifazat 5kW, PREMIUM

8.081,26 lei
DEYE ROMANIA
DEYE SUN-5-12K-SG04LP3-EU (LV)
2 Produse
Ultimele produse in stoc

Invertor Rezidential de stocare Hibrid DEYE SUN-5-12K-SG04LP3-EU

Invertoarele DEYE produse pentru AmonRa Energy sunt realizate cu materiale premium, precum Panasonic, Infineon, Hitachi și Texas Instruments, garantând calitate și performanță superioare. AmonRa Energy este reprezentantul oficial al DEYE în România, oferind acces la aceste inovatoare invertoare hibride, alături de suport tehnic și consultanță pentru implementarea și exploatarea acestora în sistemele solare și hibride. Cu ajutorul inverterului DEYE 8KW, clienții pot beneficia de o sursă eficientă și durabilă de energie electrică.

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

DEYE Hibrid Trifazat 5kW, PREMIUM : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ DEYE SUN-5-12K-SG04LP3-EU (LV))

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Invertor Trifazat DEYE 5kW, hibrid, PREMIUM

Invertor Deye Hibrid Trifazat 5KW SUN-5K-SG04LP3-EU reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru sistemele fotovoltaice care integrează tehnologii hibride, permițând conversia energiei solare și stocarea acesteia pentru utilizare ulterioară. Fabricat de către Deye, un lider în domeniul soluțiilor energetice, acest invertor trifazat de 5kW aduce un nivel înalt de performanță și versatilitate în sfera energiei regenerabile.

Cu o putere nominală de 5kW, acest invertor hibrid trifazat este proiectat pentru a satisface nevoile complexe ale proiectelor comerciale și industriale, oferind atât conversie eficientă a energiei solare, cât și capacitate de stocare a surplusului de energie. Funcționalitatea hibridă permite utilizatorilor să beneficieze de independență energetică, gestionând producția și consumul de energie în mod inteligent.Tehnologia avansată MPPT (Maximum Power Point Tracking) optimizează randamentul sistemului, asigurându-se că panourile fotovoltaice sunt utilizate la capacitate maximă în orice condiții de iluminare solară. Capacitatea de stocare a energiei permite utilizatorilor să beneficieze de surplusul generat în timpul zilei în perioadele fără lumina solară.Cu un design robust și compact, invertorul este ușor de instalat și integrat în sistemele fotovoltaice existente. Interfețele de comunicare avansate permit monitorizarea detaliată și controlul eficient al sistemului, permițând accesul la informații în timp real despre performanța și starea generală a sistemului.În concluzie, invertorul Deye Hibrid Trifazat 5kW se remarcă prin eficiență, fiabilitate și funcționalitate avansată. Acesta contribuie semnificativ la trecerea către o sursă de energie mai sustenabilă și curată.

Cumpără acum şi bucură-te de un viitor mai verde! 

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

DEYE SUN-5-12K-SG04LP3-EU (LV)
2 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review