Baterie Pylontech 4.8Kwh US5000 48v LiFePO4
DEYE Hibrid Trifazat 5kW, PREMIUM

Celulele EVE LiFePO4

502,49 lei
100 Produse
Disponibil

Celulele EVE LiFePO4

Celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Celulele EVE LiFePO4 : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Celulele EVE LiFePO4

Celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4

Celulele  LiFePO4

Celulele  LiFePO4 pentru baterie

Descoperiți cel mai recent și avansat standard în stocarea energiei solare cu celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4. Disponibile în categoria "Baterii / acumulatori pentru sisteme fotovoltaice", aceste celule reprezintă o soluție de vârf pentru nevoile dumneavoastră de energie durabilă și eficientă.

Cu un design inovator și tehnologie de vârf, celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4 sunt perfecte pentru aplicații solare, garantând o performanță fiabilă și constantă în timp. Etichetate cu "Baterii Iași - Acumulatori fotovoltaici, 280Ah LiFePO4", acestea sunt proiectate să satisfacă cerințele de stocare a energiei în sistemele fotovoltaice atât pentru uz rezidențial, cât și comercial.

Indiferent dacă sunteți un instalator profesionist sau un proprietar de locuință care caută cele mai bune soluții pentru stocarea energiei solare, celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4 sunt alegerea ideală. Beneficiind de tehnologia LiFePO4 și de o capacitate remarcabilă de 280Ah, aceste celule oferă durabilitate, fiabilitate și eficiență într-un singur pachet.

Explorați gama noastră variată de produse, care includ "Acumulatori Iași" și "Celule EVE 3.2V 280Ah -k LiFePO4", pentru a găsi soluția perfectă pentru proiectul dvs. solar. Cu etichetele "Celule LiFePO4" și "LiFePO4", puteți fi siguri că veți achiziționa produse de înaltă calitate, testate și certificate pentru performanță și siguranță.

Fiind un partener de încredere pentru soluțiile de stocare a energiei solare, vă oferim cel mai bun suport și expertiză pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. de energie sustenabilă. Alegeți celulele EVE 3.2V 280Ah LiFePO4 pentru a vă asigura că sistemul dvs. fotovoltaic funcționează la capacitate maximă, fără compromisuri.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

100 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review