Clema intermediara AR2-MC03-35
Growatt MOD 10KTL3-X (AFCI)

SAJ On-grid R6 30KW invertoare

7.133,00 lei
Fara taxa
SAJ
R6-30K-T3-32-Al03
45 Produse
Disponibil

Invertor solar SAJ R6 30kW - invertor trifazat

Software-ul pentru calculatoare de proiectare pentru încărcarea panourilor fotovoltaice în invertorul SAJ este un instrument util creat de SAJ pentru inginerii și designerii din industria energiei solare. Software-ul este proiectat pentru a ajuta la dimensionarea și selectarea invertoarelor SAJ pe baza cerințelor de sarcină ale unui anumit sistem de panouri solare.

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

https://designer.saj-electric.com/saj/login

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

SAJ On-grid R6 30KW invertoare (№ R6-30K-T3-32-Al03)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Invertor solar SAJ R6 30kW - invertor trifazat Cu toate acestea, una dintre cele mai critice componente ale oricărui sistem de energie solară este invertorul, care este responsabil pentru transformarea curentului continuu (DC) generat de panourile solare în curent alternativ utilizabil (AC). Invertorul SAJ 50000W trifazat cu 3 MPPT este unul dintre cele mai eficiente și fiabile invertoare disponibile pe piață astăzi.Eficiența este crucială atunci când vine vorba de invertoare, deoarece afectează direct performanța generală a sistemului de energie solară. Invertorul trifazat SAJ 40000W se mândrește cu o eficiență maximă de 98,8%, ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente invertoare disponibile. Acest nivel ridicat de eficiență este atins prin utilizarea tehnologiei avansate și a caracteristicilor de design, cum ar fi tehnologia 3 MPPT (Maximum Power Point Tracking), care asigură că invertorul funcționează întotdeauna la eficiența maximă, chiar și atunci când există probleme de umbrire.Invertorul trifazat SAJ 30kW nu este doar eficient și sigur, dar este și inteligent. Acceptă monitorizarea sarcinii 24 de ore pe zi, injecție zero și soluții de monitorizare comercială pentru gestionarea inteligentă a energiei. Aceste caracteristici permit o mai bună gestionare a consumului de energie și un control mai eficient al costului energiei.

Seria R6 este un invertor trifazat legat la rețea, care este perfect pentru instalațiile rezidențiale și comerciale pe acoperiș. Are un design industrial elegant. Care include un LED mare în interiorul luminii inelare pentru a evidenția informațiile esențiale. Curentul de intrare de 32A DC și funcția AFCI  fac din seria R6 un produs extrem de competitiv pe piață.

În cele din urmă, invertorul trifazat SAJ 30kW vine cu o garanție de 5 ani care poate fi extinsă, oferind utilizatorilor liniște și asigurare a calității produsului.

În concluzie, invertorul SAJ 30kW trifazat cu 3 MPPT. O eficiență de vârf de 98,8% și un curent maxim de intrare de 32A este o soluție extrem de eficientă. Sigură și inteligentă pentru o gestionare eficientă a energiei. Seria R6 este o alegere excelentă pentru instalațiile rezidențiale și comerciale pe acoperiș, cu designul său industrial elegant și caracteristicile competitive. Garanția de 5 ani (extensibilă) este, de asemenea, o dovadă a calității și fiabilității produsului. 

În contextul creșterii utilizării energiei solare, invertorul fotovoltaic este un element crucial pentru a obține o eficiență energetică maximă într-un sistem fotovoltaic. În acest sens, SAJ este unul dintre liderii în producția de invertori solari de calitate, capabili să ofere performanțe ridicate și fiabilitate pe termen lung.

Printre produsele SAJ se numără și invertorul hibrid, care combină funcționalitățile unui invertor on-grid și off-grid pentru a oferi o soluție integrată și flexibilă pentru sistemele solare. Invertorul hibrid SAJ beneficiază de o tehnologie de vârf și oferă o funcție MPPT (Maximum Power Point Tracking) care optimizează producția de energie.

În plus, SAJ oferă și o gamă largă de invertori cu undă sinusoidală pură, care asigură o alimentare electrică curată și stabilă pentru a proteja echipamentele conectate la sistemul solar. De asemenea, SAJ produce și invertori monofazici și trifazici, care sunt adaptabili la diferite nevoi și cerințe de sistem.

SAJ este de asemenea specializat în producția de controlere de încărcare solare și baterii solare pentru a oferi o soluție completă pentru nevoile de stocare a energiei. Toate produsele SAJ sunt concepute cu o atenție deosebită la detaliu pentru a maximiza eficiența și performanța sistemului solar.

Dacă sunteți în căutarea unui invertor solar de calitate, un sistem fotovoltaic eficient sau o soluție completă de energie verde, produsele SAJ reprezintă o alegere excelentă. Cu o experiență vastă și tehnologii de ultimă generație, SAJ este un partener de încredere pentru toate nevoile dvs. de energie solară.

Incepand cu data 01.01.2024, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 9% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 9%

TVA pentru persoane juridice 19%

R6-30K-T3-32-Al03
45 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (3.67MB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si