Mini rail AR2 SYSTEMS
Clema intermediara AR2-MC03-35

Cârlig de acoperiș metalic

5,20 lei
Fara taxa
AR2 systems
AR2-MRH14
11198 Produse
Disponibil

Cârlig de acoperiș metalic 14 + T Bolt L=50 mm

Clema pentru prinderea profilului de aluminiu AR2 40x40 Single Rail.Surub pentru prinderea profilului de

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Cârlig de acoperiș metalic (№ AR2-MRH14)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare
Dacă ești în căutarea unor soluții pentru fixarea materialelor de acoperiș, cu siguranță vei fi interesat de clemele de montaj pe acoperiș. Acestea sunt dispozitive foarte utile, utilizate în special pentru fixarea plăcilor de acoperiș din tablă, țiglă metalică sau șină de aluminiu. În plus, acestea pot fi utilizate și pentru fixarea panourilor solare pe acoperișurile din tablă.

Clemele de montaj pe acoperiș cu tablă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să poată rezista la condiții meteorologice extreme și la forțele naturale cum ar fi vântul sau ploaia. Acestea sunt ușor de montat și pot fi utilizate în orice condiții meteo.

Clemele de montaj pe acoperiș cu țiglă metalică sunt, de asemenea, foarte populare în rândul proprietarilor de case și nu numai. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească cu orice tip de țiglă metalică. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în condiții meteorologice extreme și pot oferi o fixare sigură și solidă a plăcilor de acoperiș.

Clemele de montaj pe acoperiș cu șină de aluminiu sunt concepute pentru a fi utilizate împreună cu șinele de aluminiu. Acestea oferă o fixare sigură și puternică a panourilor solare pe acoperișurile din tablă. Clemele de montaj pentru panourile solare sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească cu orice tip de tablă.

Clemele de montaj fotovoltaic pe acoperiș cu tablă sunt utilizate pentru fixarea panourilor solare pe acoperișurile din tablă. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi utilizate în condiții meteorologice extreme. Ele pot oferi o fixare sigură și puternică a panourilor solare pe acoperișul tău.

În concluzie, clemele de montaj pe acoperiș sunt esențiale pentru orice proiect de acoperiș. Indiferent dacă ai nevoie de cleme pentru fixarea plăcilor de acoperiș sau pentru panourile solare, acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească cu orice tip de acoperiș. În plus, acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a oferi o fixare sigură și puternică.

SKU AR2-MRH14
Brand AR2
Manufacturer AR2 
Country of manufacture Swiss
Warranty in Years 12
AR-code 7610909
K2-code 2000121
Model Hanger bolt
Mounting method Open Field
System AR2
Material Aluminium (Al) (CrNi)

Incepand cu data 17.01.2024, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 9% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 9%

TVA pentru persoane juridice 19%

AR2-MRH14
11198 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si