SAJ On-grid R6 50KW
Canadian Solar - 660W

SAJ On-grid Series R5 3kW

2.161,47 lei
SAJ
R5-3K-S2-15-Wifi-D
2 Produse
Ultimele produse in stoc

SAJ Series R5, 3kW Single phase solar inverter SAJ, 2 MPPT, DC Switch Integrated, IP65 + Wifi-D Module ,230V

Software-ul pentru calculatoare de proiectare pentru încărcarea panourilor fotovoltaice în invertorul SAJ este un instrument util creat de SAJ pentru inginerii și designerii din industria energiei solare. Software-ul este proiectat pentru a ajuta la dimensionarea și selectarea invertoarelor SAJ pe baza cerințelor de sarcină ale unui anumit sistem de panouri solare.

https://designer.saj-electric.com/saj/login

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

SAJ On-grid Series R5 3kW : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ R5-3K-S2-15-Wifi-D)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

SAJ R5 este un invertor solar monofazat cu o putere maximă de ieșire de 3 kW. Are două intrări de urmărire a punctului de putere maximă (MPPT), care optimizează performanța panourilor solare prin urmărirea punctului de putere maximă al fiecărei intrări.

Invertorul include, de asemenea, un comutator DC integrat, care simplifică procesul de instalare eliminând necesitatea unui comutator DC extern. Invertorul este clasificat IP65, ceea ce înseamnă că este protejat de pătrunderea prafului și a apei, ceea ce îl face potrivit pentru instalații în aer liber.

SAJ R5 include, de asemenea, un modul Wifi-D, care permite utilizatorului să monitorizeze și să controleze invertorul folosind un dispozitiv mobil sau computer. Acest lucru oferă acces convenabil la date în timp real despre performanța sistemului, permițând utilizatorului să optimizeze producția de energie și să identifice orice probleme care pot apărea.

În general, SAJ R5 este un invertor fiabil și eficient, ideal pentru instalațiile solare rezidențiale sau comerciale la scară mică.

Incepand cu data 01.01.2024, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 9% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 9%

TVA pentru persoane juridice 19%

R5-3K-S2-15-Wifi-D
2 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (750.79KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si