• La reducere!
  • -66,00 lei
SAJ On-grid Series R5 3kW
Panou fotovoltaic HANERSUN 450W

Canadian Solar - 660W

495,00 lei
429,00 lei - %Cantitate%
Fara taxa
CS7N-660MS_35mm
11160 Produse
Disponibil

Panouri fotovoltaice Canadian Solar HiKu7 PERC 660Wp

Panou fotovoltaic Canadian Solar  660W

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Transportul panourilor nu este inclus in pret si nu este asigurat de companie !

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Canadian Solar - 660W (№ CS7N-660MS_35mm)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Panou fotovoltaic Canadian 660W

Panou fotovoltaic Canadian 660W este un furnizor de top de panouri solare și module, oferind produse de înaltă calitate care sunt proiectate pentru eficiență energetică și durabilitate maximă. Modulul fotovoltaic Canadian Solar 660W este un astfel de produs, cu specificații impresionante care îl fac o alegere excelentă atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale.

Cu o dimensiune de 2384×1303×35mm, modulul Canadian Solar 660W este relativ mare în comparație cu alte panouri solare de pe piață. Această dimensiune permite o suprafață mai mare, ceea ce se traduce printr-o producție crescută de energie. Modulul are 120 de celule semi-tăiate, care sunt aranjate într-o configurație de 12x10. Celulele sunt fabricate din siliciu monocristalin de înaltă calitate, care are o eficiență de conversie mai mare decât alte materiale utilizate în mod obișnuit în panourile solare.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale Panou fotovoltaic Canadian 660W este puterea sa ridicată. Cu o putere maximă de 660 W, acest modul este capabil să producă o cantitate semnificativă de energie, făcându-l o alegere ideală pentru instalațiile solare la scară largă. Modulul are, de asemenea, un rating de eficiență de 20,16%, ceea ce înseamnă că poate converti un procent mai mare de lumină solară în energie utilizabilă decât multe alte panouri solare de pe piață.

Panou fotovoltaic Canadian 660W este proiectat pentru a fi foarte durabil, cu un cadru robust și acoperire din sticlă călită care poate rezista la condiții meteorologice dure. Modulul este, de asemenea, certificat pentru a rezista la viteze ale vântului de până la 2400 Pa și încărcături de zăpadă de până la 5400 Pa, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare într-o gamă largă de climate.

Pe lângă specificațiile sale tehnice impresionante, modulul Canadian Solar 660W este susținut și de o garanție de performanță de 25 de ani și o garanție de produs de 10 ani. Acest lucru oferă clienților liniște sufletească știind că investiția lor este protejată și că panourile lor solare vor continua să funcționeze la un nivel înalt pentru mulți ani de acum înainte.

În general, modulul fotovoltaic Canadian Solar 660W este o alegere excelentă pentru oricine dorește să investească în panouri solare eficiente și de înaltă calitate. Specificațiile sale tehnice impresionante, durabilitatea și garanția îl fac o alegere fiabilă atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale.

Panourile nu se transmit prin curier si nu au transportul inclus.

CS7N-660MS_35mm
11160 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (916.93KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si