Sungrow On-Grid 1PH 6kW SG6.0RS
JA SOLAR - 545W Bifacial

Sungrow Hibrid SH6.0RS

3.835,00 lei
Fara taxa
ASG01442
20 Produse
Disponibil

Sungrow 1PH 6kW SH6.0RS 230V pentru panouri solare fotovoltaice.

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Sungrow Hibrid SH6.0RS (№ ASG01442)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Sungrow este un producător de frunte de soluții inovatoare de energie regenerabilă, inclusiv invertoare solare care convertesc curentul continuu (DC) generat de panouri solare în curent alternativ (AC) pentru utilizare în case și afaceri. Unul dintre produsele lor populare este inverterul Sungrow 1PH 6kW SH6.0RS.

SH6.0RS este un inverter monofazat potrivit atât pentru instalațiile solare rezidențiale, cât și pentru cele mici comerciale. Cu o tensiune maximă de intrare DC de 600V și o eficiență maximă de 97%, SH6.0RS poate ajuta utilizatorii să-și maximizeze randamentul energetic al panourilor solare. În plus, are un design compact și ușor, făcându-l ușor de instalat și întreținut.

Una dintre punctele sale forte este capacitatea sa avansată de susținere a grilei. Este echipat cu un controler integrat de putere reactivă, care ajută la stabilizarea tensiunii de rețea și asigură o alimentare sigură cu energie electrică. Acest lucru este deosebit de important pentru regiunile cu rețele de energie instabile sau cu niveluri ridicate de generare de energie regenerabilă intermitentă.

SH6.0RS este, de asemenea, compatibil cu o serie de protocoale de comunicare, inclusiv WiFi, Ethernet și RS485. Acest lucru permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze ușor sistemul lor de energie solară de la distanță utilizând un smartphone sau un computer. Inverterul are, de asemenea, un afișaj LCD integrat, care oferă date în timp real despre performanța sistemului și generarea de energie.

În ceea ce privește siguranța, SH.0RS a fost proiectat cu mai multe funcții de protecție, inclusiv protecție împotriva supratensiunii, protecție împotriva scurtcircuitelor și protecție împotriva supraîncălzirii. Are, de asemenea, un circuit integrat de întrerupere a arcului electric (AFCI), care ajută la prevenirea incendiilor electrice cauzate de arcuri electrice în circuitul DC.

În general, inverterul Sungrow 1PH 6kW SH6.0RS este o alegere fiabilă și eficientă pentru instalațiile solare rezidențiale și mici comerciale. Capacitățile sale avansate de susținere a grilei, opțiunile de monitorizare de la distanță și multiplele funcții de siguranță îl fac o opțiune remarcabilă pe piață. Cu reputația Sungrow pentru produse de înaltă calitate și suport excelent pentru clienți, utilizatorii pot avea încredere în SH6.0RS pentru a oferi energie curată și fi

ASG01442
20 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (376.95KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review