Growatt MAX 80KTL3 LV With afci
Sungrow Hibrid SH6.0RS

Sungrow On-Grid 1PH 6kW SG6.0RS

2.554,00 lei
Fara taxa
SG6.0RS
55 Produse
Disponibil

Invertoare monofazate On-Grid Sungrow 1PH 6kW SG6.0RS 

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Sungrow On-Grid 1PH 6kW SG6.0RS (№ SG6.0RS)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Sungrow este un producător lider de soluții inovatoare de energie regenerabilă, inclusiv invertori care convertește curentul continuu (DC) generat de panourile solare în curent alternativ (AC) pentru utilizare în locuințe și afaceri. Unul dintre produsele lor populare este invertorul Sungrow 1PH 6kW SG6.0RS.

SG6.0RS este un invertor monofazat potrivit atât pentru instalațiile solare rezidențiale, cât și pentru cele comerciale mici. Cu o tensiune maximă de intrare DC de 600V și o eficiență maximă de 97%, SG6.0RS poate ajuta utilizatorii să-și maximizeze recolta de energie din panourile solare. În plus, are un design compact și ușor, ceea ce îl face ușor de instalat și întreținut.

Unul dintre punctele forte ale SG6.0RS este capacitățile sale avansate de suport al rețelei. Este echipat cu un controler de putere reactivă integrat, care ajută la stabilizarea tensiunii rețelei și asigurarea unei alimentări sigure cu energie. Acest lucru este deosebit de important pentru regiunile cu rețele de alimentare instabile sau cu niveluri ridicate de generare de energie regenerabilă intermitentă.

SG6.0RS este de asemenea compatibil cu o gamă de protocoale de comunicare, inclusiv WiFi, Ethernet și RS485. Aceasta permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze ușor sistemul lor de energie solară de la distanță, utilizând un smartphone sau un calculator. Invertorul are și un afișaj LCD integrat, care oferă date în timp real despre performanța sistemului și generarea de energie.

În ceea ce privește siguranța, SG6.0RS a fost proiectat cu mai multe funcții de protecție, inclusiv protecție la supratensiune, protecție la scurtcircuit și protecție la supratemperatură. Are și un întrerupător de circuit de arc încorporat (AFCI), care ajută la prevenirea incendiilor electrice cauzate de defecțiuni de arc în circuitul DC.

În ansamblu, invertorul Sungrow 1PH 6kW SG6.0RS este o alegere fiabilă și eficientă pentru instalațiile solare rezidențiale și comerciale mici. Capacitățile sale avansate de suport al rețelei, opțiunile de monitorizare de la distanță și multiplele funcții de siguranță îl fac o opțiune remarcabilă pe piață. Cu reputația Sungrow pentru produse de înaltă calitate și suport excelent pentru clienți, utilizatorii se pot încrede în SG6.0RS pentru a le oferi energie curată și fiabilă în următorii ani.

https://www.cleanenergyreviews.info/blog/sungrow-solar-inverters-review

SG6.0RS
55 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (272.48KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si