• Nou
Profil de aluminiu 3.35m 68x60 Minirail
Baterii industriale 60kWh/30kW DEYE

Baterie industrială 60kWh/50kw DEYE

0,00 lei
Fara taxa
SUNWODA3060-1
5 Produse
Disponibil

Baterie industrială SUNWODA 60kWh cu invertor hibrid DEYE 50kW

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Baterie industrială 60kWh/50kw DEYE (№ SUNWODA3060-1)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare
Baterie industriale ESS

Bateria industrială integrată SUNWODA 60kWh cu invertor hibrid DEYE 50kW: calea spre eficiență și sustenabilitate în sistemele fotovoltaice

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor de energie regenerabilă, stocarea energiei devine un aspect din ce în ce mai important în ceea ce privește capacitatea de a utiliza mai eficient energia solară. Bateria industrială SUNWODA 60kWh în combinație cu invertorul hibrid DEYE 50kW reprezintă o soluție inovatoare care deschide noi posibilități pentru sistemele fotovoltaice. Invertor hibrid, baterie solară, baterie pentru sisteme fotovoltaice, baterie fotovoltaică, baterie industrială, sisteme fotovoltaice, sistem solar, sistem solar, stație de încărcare pentru mașini electrice.Baterie solară de mare capacitate: SUNWODA 60kWh este o baterie industrială care asigură o capacitate impresionantă de stocare a energiei, oferind 60 de kilowați-oră. Această capacitate ridicată face ca această baterie solară să fie ideală pentru siturile industriale în care este nevoie de un sistem energetic stabil și sustenabil.

Invertor hibrid DEYE 50kW: DEYE 50kW este un invertor hibrid care nu numai că oferă o eficiență ridicată în convertirea energiei solare în electricitate, dar funcționează în sincronizare cu bateria solară. Acest invertor este conceput pentru a optimiza utilizarea energiei furnizate de panourile fotovoltaice și stocate în baterie, asigurând stabilitate în orice moment.

Sistem integrat pentru proiecte fotovoltaice. Bateria industrială furnizează energia necesară atunci când soarele nu strălucește, iar invertorul hibrid asigură utilizarea energiei în cel mai eficient mod.

Invertorul DEYE de 50 kW și bateria SUNWODA de 60 kWh creează un mediu ideal pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acest sistem integrat poate asigura o încărcare stabilă și rapidă, ceea ce face ca acest kit să fie potrivit pentru tranziția către mobilitatea electrică.

Rezistență în orice mediu: bateria solară și invertorul hibrid nu sunt doar eficiente, ci și extrem de rezistente la o varietate de condiții meteorologice. Funcționarea lor la temperaturi de până la -20 grade Celsius le face ideale pentru o varietate de climate în care frigul poate reprezenta o provocare pentru bateriile tradiționale.

Bateria industrială SUNWODA de 60 kWh, integrată cu invertorul hibrid DEYE de 50 kW, reprezintă o soluție de viitor pentru sustenabilitatea energetică în proiectele industriale și fotovoltaice. Acest kit, care combină capacitatea ridicată, eficiența și durabilitatea, este cheia pentru a valorifica cu succes energia solară și a încărca vehiculele electrice, contribuind la un viitor mai curat și mai verde.

Cu opțiunea de a integra și gestiona resursele energetice. Una dintre ideile avansate în acest context este dezvoltarea unui sistem EMS (Energy Management System) care nu numai că prevede bursa cu echilibrare automată, dar include și un sistem de monitorizare hardware, oferind autonomie și un management eficient.

Prognoza bursei de energie cu echilibrare automată și prognoză și analiză pentru ziua următoare:

Analiza datelor: Pentru a construi un sistem EMS de succes, va fi necesar să se utilizeze tehnici de învățare automată și algoritmi de predicție. Studierea și analiza datelor de la bursele de tranzacționare a energiei electrice vă va oferi baza pentru crearea unui model de predicție a mișcărilor pieței.

Inteligența artificială pentru echilibrare: dezvoltarea unui modul de inteligență artificială vă va permite să automatizați procesele de luare a deciziilor și de analiză pentru încărcare și descărcare în variantele cu profiluri multiple. Modulul ar trebui să fie capabil să analizeze datele de pe piețele de energie electrică și să ia măsuri precum cumpărarea, vânzarea și echilibrarea portofoliului pentru a maximiza profitul și a reduce riscul.

Platforma de tranzacționare EMS fără intervenție umană:

Mișcări comerciale automatizate: Dezvoltați un sistem care utilizează algoritmi și reguli predefinite pentru a executa automat ordinele comerciale. Acest modul ar trebui să fie capabil să reacționeze rapid la modificările condițiilor de piață și să execute ordinele în timp real.

Utilizați API pentru tranzacționare: Integrați sistemul EMS cu API-ul burselor de energie, ceea ce va permite executarea automată a ordinelor de tranzacționare. Această abordare vă va oferi un acces rapid și eficient la informațiile de pe piață și capacitatea de a reacționa rapid cu o zi înainte.

Sistem de monitorizare hardware în regim de autoservire:

Senzori și dispozitive IoT: integrați diverși senzori și dispozitive IoT care vor colecta date privind eficiența energetică, performanța financiară și alți parametri. Aceasta poate include senzori pentru consumul de energie, temperatură, umiditate și alți parametri importanți, cu prognoze pentru modelele meteorologice legate de consumul de energie electrică.

Gestionarea datelor: Dezvoltați un sistem de procesare și analiză a datelor care va procesa automat informațiile din sistemul hardware. Utilizați tehnologii precum baze de date, soluții cloud și instrumente analitice pentru a extrage valoare din datele colectate.

Sincronizare fotovoltaică virtuală:

Integrarea sistemelor fotovoltaice (PV) virtuale: Dezvoltați funcționalitatea pentru a integra sistemele PV virtuale în EMS. Acest lucru va permite optimizarea producției de energie ținând cont de obiectivele financiare și energetice.

Gestionarea resurselor de producție: Implementați algoritmi care vor gestiona automat utilizarea resurselor fotovoltaice virtuale. Acest modul ar trebui să fie capabil să reglementeze producția de energie în timp real pentru a maximiza eficiența.

SUNWODA3060-1
5 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review