• Nou
Baterie industrială 60kWh/50kw DEYE
Baterii industriale SUNWODA NoaX 215kwh

Baterii industriale 60kWh/30kW DEYE

0,00 lei
Fara taxa
SUNWODA3060
5 Produse
Disponibil

Baterii industriale cu invertoare hibride DEYE, 60kWh/30kW

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Baterii industriale 60kWh/30kW DEYE (№ SUNWODA3060)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare
Baterie industriale ESS

Baterii industriale cu invertoare hibride DEYE, 60kWh/30kW

Baterii industriale DEYE 60kWh/30kW EMS: În lumea soluțiilor energetice industriale, DEYE se remarcă prin baterii industriale inovatoare și invertoare hibride care asigură o gestionare eficientă a energiei. Sistemul DEYE 60kWh/30kW EMS combină o baterie de mare capacitate, un invertor hibrid puternic și un sistem inteligent de gestionare a energiei (EMS), realizând o sustenabilitate energetică optimă.

Integrare completă pentru gestionarea eficientă a energiei cu bateriile industriale DEYE 60kWh/30kW EMS, acestea vin cu o integrare completă între bateria industrială de mare capacitate de 60kWh și puternicul invertor hibrid de 30kW. Acest lucru permite sistemului să optimizeze generarea și consumul de energie, oferind stabilitate și eficiență în mediile industriale.

Bateria de mare capacitate pentru durabilitate pe termen lung este inima sistemului, bateria solară vi-voltaică SUNWODA de mare capacitate de 60kWh asigurând o stocare de energie pe termen lung de peste 8000 de cicluri de peste 90% și 12000 de cicluri de peste 80%. Acest element este esențial pentru siturile industriale care au nevoie de o alimentare stabilă cu energie chiar și în timpul vârfurilor de sarcină sau în situații de urgență.

Invertor hibrid puternic pentru performanțe optime.Invertorul hibrid de 30 kW de la DEYE permite integrarea eficientă a diferitelor surse de energie de la bateriile industriale. Aceasta include panouri solare, turbine eoliene și centrale electrice tradiționale. Rezultatul este un flux optimizat de energie care oferă un suport energetic neîntrerupt pentru nevoile industriale.

Sistem inteligent de gestionare a energiei (EMS)

DEYE integrează un EMS inteligent care optimizează automat utilizarea energiei. Sistemul monitorizează consumul și producția în timp real, răspunzând la schimbările de condiții și oferind o alimentare cu energie durabilă și eficientă în mod constant.

Beneficiile sistemului EMS DEYE 60kWh/30kW:

. Independență energetică:

- Bateria de mare capacitate asigură independența energetică în caz de întreruperi sau defecțiuni.

- Invertorul hibrid permite integrarea diferitelor surse de energie.

Control eficient:

- EMS asigură un control inteligent, răspunzând în mod dinamic la schimbările din bilanțul energetic.

- Eficiență maximă în producția și consumul de energie.

Flexibilitate și scalabilitate:

- Sistemul este flexibil și ușor de adaptat la necesitățile instalațiilor industriale.

- Potrivit pentru instalații noi sau pentru modernizarea sistemelor existente.

Cu DEYE 60kWh/30kW EMS, invertoarele industriale cu baterii și hibride trec la un nou nivel. Cu acest produs inovator, DEYE ajută siturile industriale să atingă nu numai eficiența energetică, ci și sustenabilitatea pe termen lung. Oferind un control inteligent și flexibilitate în integrarea diferitelor surse de energie, DEYE creează o soluție care vă menține afacerea în mișcare, reducând în același timp amprenta asupra mediului.

Invertoarele hibride fotovoltaice industriale cu baterii DEYE reprezintă o opțiune pentru integrarea și gestionarea resurselor energetice. Una dintre ideile avansate în acest context este dezvoltarea unui EMS (Energy Management System) care nu numai că prezice bursa cu echilibrare automată, dar include și un sistem de monitorizare hardware, oferind autonomie și un management eficient.

Prognoza bursei de energie cu echilibrare automată și prognoză și analiză pentru ziua următoare:

Analiza datelor: Pentru a construi un sistem EMS de succes, va fi necesară utilizarea tehnicilor de învățare automată și a algoritmilor de predicție. Studierea și analiza datelor de la bursele de tranzacționare a energiei electrice vă va oferi baza pentru crearea unui model de predicție a mișcărilor pieței.

Inteligența artificială pentru echilibrare: dezvoltarea unui modul de inteligență artificială vă va permite să automatizați procesele de luare a deciziilor și de analiză pentru încărcare și descărcare în variantele cu profiluri multiple. Modulul ar trebui să fie capabil să analizeze datele de pe piețele de energie electrică și să ia măsuri precum cumpărarea, vânzarea și echilibrarea portofoliului pentru a maximiza profitul și a reduce riscul.

Platforma de tranzacționare EMS fără intervenție umană:

Mișcări comerciale automatizate: Dezvoltați un sistem care utilizează algoritmi și reguli predefinite pentru a executa automat ordinele comerciale. Acest modul ar trebui să fie capabil să reacționeze rapid la modificările condițiilor de piață și să execute ordinele în timp real.

Utilizați API pentru tranzacționare: Integrați sistemul EMS cu API-ul burselor de energie, ceea ce va permite executarea automată a ordinelor de tranzacționare. Această abordare vă va oferi un acces rapid și eficient la informațiile de pe piață și capacitatea de a reacționa rapid cu o zi înainte.

 Sistem de monitorizare hardware în regim de autoservire:

Senzori și dispozitive IoT: Integrați diverși senzori și dispozitive IoT care vor colecta date privind eficiența energetică, performanța financiară și alți parametri. Acest lucru poate include senzori pentru consumul de energie, temperatură, umiditate și alți parametri importanți, cu previziuni pentru modelele meteorologice legate de consumul de energie electrică.

Gestionarea datelor: dezvoltarea unui sistem de procesare și analiză a datelor care va procesa automat informațiile din sistemul hardware. Utilizați tehnologii precum bazele de date, soluțiile cloud și instrumentele de analiză pentru a extrage valoare din datele colectate.

Sincronizarea PV virtuale:

Integrarea sistemelor fotovoltaice (PV) virtuale: Dezvoltați funcționalitatea pentru a integra sistemele fotovoltaice virtuale în EMS. Acest lucru va permite optimizarea producției de energie ținând cont de obiectivele financiare și energetice.

Gestionarea resurselor de producție: Implementați algoritmi care vor gestiona automat utilizarea resurselor fotovoltaice virtuale. Acest modul ar trebui să fie capabil să reglementeze producția de energie în timp real pentru a maximiza eficiența.

SUNWODA3060
5 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review