DEYE Hibrid Monofazat 16kw
Baterie Pylontech 4.8Kwh US5000 48v LiFePO4

Bateriei Solare Deye 15Kwh 51.6 V Lifepo4 280Ah

16.700,00 lei
AR2 systems
DEYE Bateria Solară XVOLT 15KWh 51.6 V LiFePO4 280Ah
22 Produse
Disponibil

DEYE Bateria Solară XVOLT 15KWh 51.6 V LiFePO4 280Ah

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Bateriei Solare Deye 15Kwh 51.6 V Lifepo4 280Ah (№ DEYE Bateria Solară XVOLT 15KWh 51.6 V LiFePO4 280Ah)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

DEYE Bateria Solară XVOLT 15KWh 51.6 V LiFePO4 280Ah**

Bateriile solare XVOLT cu tehnologie LiFePO4 (Fosfat de Fier și Litiu) oferă o soluție sigură și fiabilă pentru utilizarea energiei verzi. Aceste baterii sunt compatibile cu majoritatea invertoarelor hibrizi, facilitându-le integrarea în sistemele solare. Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale acestor baterii:

- Energie utilizabilă: 14,4 kWh

- Tensiune: 51,2 V

- Tensiune nominală: 51,2 V

- Interval de tensiune de descărcare: 48-57,6 V

- Monofazat 220V

- Curent maxim de încărcare/descărcare: 120 A

- Adâncime de descărcare: 95%

- Posibilitate de conectare în paralel a 1 până la 6 baterii

- Durabilitate peste 8000 de cicluri

- Durată de viață estimată de 15 ani

- Temperatură de lucru de la -10°C până la +50°C

- Bateria XVOLT este echipată cu un BMS Tesla încorporat (sistem de gestionare a bateriei)

- Dimensiuni (L x l x î): 610 x 35 x 955 mm

- Greutate: 159 kg

Această baterie este ideală pentru condițiile de iarnă, putând funcționa la temperaturi de până la -10°C, fiind potrivită pentru sistemele solare rezidențiale și industriale. Acum este momentul potrivit pentru a vă alătura și pentru a beneficia de energia sigură, durabilă și eficientă a soarelui. Sistemul de baterii XVOLT este susținut de EVE&TESLA.

Prezentarea Bateriei Solare XVOLT 15KWh - Un Pas către un Viitor Sustenabil

Într-o epocă în care soluțiile de energie sustenabilă devin tot mai importante, Bateria Solară XVOLT de 15 kWh, cu tehnologia LiFePO4 de ultimă generație, o capacitate de 280 Ah și funcționând la 51,6 V, reprezintă un pas semnificativ către stocarea eficientă și ecologică a energiei. Produsă de XVOLT, un lider în invertoare industriale PCS, stații de încărcare pentru vehicule electrice și baterii pentru mașini electrice (EV), această baterie solară are potențialul de a revoluționa modul în care colectăm și stocăm energia solară.

Puterea Tehnologiei LiFePO4

Bateria Solară XVOLT 15KWh este echipată cu tehnologia avansată LiFePO4 (Fosfat de Fier și Litiu). Dar ce face această tehnologie atât de remarcabilă?

1.Siguranță în Prim-plan: Bateriile LiFePO4 sunt recunoscute pentru nivelul lor superior de siguranță. Ele sunt extrem de rezistente la declanșarea termică, făcându-le o alegere excelentă pentru aplicațiile în care siguranța are o importanță crucială.

2. Longevitate: Bateriile LiFePO4 au o durată de viață semnificativ mai lungă în comparație cu bateriile tradiționale cu plumb-acid. Acest aspect se traduce prin mai puține înlocuiri, ceea ce reduce costurile pe termen lung și impactul asupra mediului.

3. Densitate Energetică Ridicată: Bateriile LiFePO4 oferă o rată impresionantă de energie raportată la greutate, ceea ce înseamnă că pot stoca o cantitate semnificativă de energie fără să fie voluminoase sau grele.

4. Eficiență: Aceste baterii sunt recunoscute pentru eficiența lor ridicată în procesele de încărcare și descărcare, asigurând un nivel minim de pierderi de energie în timpul stocării și eliberării.

XVOLT - Pionier în Tehnologia Durabilă

XVOLT, producătorul din spatele Bateriei Solare XVOLT, este un lider recunoscut într-o varietate de soluții de energie sustenabilă:

1. Invertoare Industriale PCS: Sistemele lor de conversie a energiei (PCS) sunt concepute pentru a maximiza eficiența și fiabilitatea energetică, jucând un rol esențial în diferite aplicații industriale.

2. Stații de Încărcare pentru Vehicule Electrice (VE): Pe măsură ce pia

ța vehiculelor electrice (VE) continuă să crească, stațiile lor de încărcare VE devin vitale în furnizarea unei infrastructuri de încărcare eficiente și convenabile.

3. Baterii pentru Mașini Electrice (EV): XVOLT se află în fruntea dezvoltării bateriilor de înaltă performanță pentru vehiculele electrice. Angajamentul lor față de îmbunătățirea tehnologiei vehiculelor electrice se aliniază cu tendința globală către un transport mai ecologic.

Un Viitor Mai Verde cu Bateria Solară XVOLT 15KWh

Bateria Solară XVOLT 15KWh aduce numeroase beneficii, inclusiv independența energetică, reducerea impactului asupra mediului și costuri mai mici pe termen lung. Indiferent dacă sunteți proprietarul unei locuințe care dorește să stocheze excesul de energie solară, o întreprindere în căutarea reducerii costurilor cu electricitatea sau un entuziast al vehiculelor electrice care promovează transportul durabil, această baterie schimbă regulile jocului.Cu angajamentul XVOLT față de inovație și sustenabilitate, Bateria Solară XVOLT 15KWh reprezintă un exemplu strălucitor al modului în care tehnologia poate contribui la un viitor mai curat, mai eficient și mai sustenabil. Nu este doar o baterie; este un pas către un viitor mai curat, mai eficient și mai sustenabil.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

DEYE Bateria Solară XVOLT 15KWh 51.6 V LiFePO4 280Ah
22 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si