• Stoc epuizat
Clema intermediara cu clipsare AR2-MC08
SHARP - 410W

Canadian Solar 550W panou fotovoltaic

558,08 lei
CS7N-550MS
Stoc epuizat

Panouri fotovoltaice Canadian Solar HiKu6 PERC 550Wp

Canadian Solar 550W panou fotovoltaic

Transportul panourilor nu este inclus in pret si nu este asigurat de companie !

TAXA VERDE - 24 lei NU ESTE INCLUSA IN PRET

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Canadian Solar 550W panou fotovoltaic : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ CS7N-550MS)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Panouri fotovoltaice Canadian Solar HiKu6 PERC 550Wp

Transportul panourilor nu este inclus in pret si nu este asigurat de companie !

Noile panouri solare Canadian 550W panou fotovoltaic și BiHiKu7 cu două fețe sunt optimizate cu design de vârf și invertor pentru a sprijini instalarea fără întreruperi a instalațiilor solare. Aceasta înseamnă mai multe module pe șir, mai mulți wați per tracker și stivă, costuri mai mici de echipamente și forță de muncă și randamente mai mari ale proiectului.

HiKu7 și BiHiKu7: Consolidarea liderului în domeniul tehnologiei solare din Canada.

Clase de putere de până la 665 W și eficiență a modulului de până la 21,4%

Implementarea comercială a tehnologiei de celule proprietare Canadian Solar și a designului de module, inclusiv tehnologia heterotip ribbon (HTR) și pavement (PA).

Reducerea suplimentară a degradării induse de lumină și temperatură (LeTID) folosind tehnologia Canadian Solar Advanced Regeneration (CSAR).

Valoare excelentă pentru instalațiile fotovoltaice comerciale și rezidențiale, reducând soldul costurilor sistemului cu până la 5,7% și LCOE cu până la 8,9% în comparație cu panouri fotovoltaice solare principale de 445W.

Canadian Solar a menționat: „După lansarea modulelor noastre de 500 W+ în urmă cu doar patru luni, sunt încântată să vă prezint astăzi modulele noastre de peste 600 W, ceea ce marchează o altă piatră de hotar pentru Canadian Solar ca lider în tehnologia celulelor și panouri fotovoltaice solare. El a adăugat: „Ca întotdeauna, designul noilor noastre module HiKu7 și BiHiKu7 pune în centrul atenției nevoile clienților noștri. Obiectivul nostru este nu numai să creștem puterea de ieșire, ci și mai important să reducem LCOE, să îmbunătățim fiabilitatea produsului și să creștem randamentul energetic. Aceste produse și inovații tehnologice vor continua să crească rentabilitatea proiectelor solare, să îmbunătățească în continuare competitivitatea energiei solare și să accelereze tranziția globală către energie curată.

Panourile nu se transmit prin curier si nu au transportul inclus.

CS7N-550MS

No comment at this time.

You Must Login To Review