Clema intermediara click AR2-MC05-35, AR2 SYSTEMS
SHARP 410W panou fotovoltaic

Canadian 550W panou fotovoltaic

482,00 lei
Fara taxa
CS7N-550MS
15591 Produse
Disponibil

Panouri fotovoltaice Canadian Solar HiKu7 PERC 550Wp, 

Transportul panourilor nu este inclus in pret si nu este asigurat de companie!!!

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Canadian 550W panou fotovoltaic (№ CS7N-550MS)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Panourile nu se transmit prin curier si nu au transportul inclus.

Noile panouri solare HiKu7 monofazate și BiHiKu7 cu două fețe sunt optimizate cu design de vârf și invertor pentru a sprijini instalarea fără întreruperi a instalațiilor solare. Aceasta înseamnă mai multe module pe șir, mai mulți wați per tracker și stivă, costuri mai mici de echipamente și forță de muncă și randamente mai mari ale proiectului.

HiKu7 și BiHiKu7: Consolidarea liderului în domeniul tehnologiei solare din Canada.

Clase de putere de până la 665 W și eficiență a modulului de până la 21,4%

Implementarea comercială a tehnologiei de celule proprietare Canadian Solar și a designului de module, inclusiv tehnologia heterotip ribbon (HTR) și pavement (PA).

Reducerea suplimentară a degradării induse de lumină și temperatură (LeTID) folosind tehnologia Canadian Solar Advanced Regeneration (CSAR).

Valoare excelentă pentru instalațiile fotovoltaice comerciale și rezidențiale, reducând soldul costurilor sistemului cu până la 5,7% și LCOE cu până la 8,9% în comparație cu panouri fotovoltaice solare principale de 445W.

Canadian Solar a menționat: „După lansarea modulelor noastre de 500 W+ în urmă cu doar patru luni, sunt încântată să vă prezint astăzi modulele noastre de peste 600 W, ceea ce marchează o altă piatră de hotar pentru Canadian Solar ca lider în tehnologia celulelor și panouri fotovoltaice solare. El a adăugat: „Ca întotdeauna, designul noilor noastre module HiKu7 și BiHiKu7 pune în centrul atenției nevoile clienților noștri. Obiectivul nostru este nu numai să creștem puterea de ieșire, ci și mai important să reducem LCOE, să îmbunătățim fiabilitatea produsului și să creștem randamentul energetic. Aceste produse și inovații tehnologice vor continua să crească rentabilitatea proiectelor solare, să îmbunătățească în continuare competitivitatea energiei solare și să accelereze tranziția globală către energie curată.

Incepand cu data 17.01.2023, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 5% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 5%

TVA pentru persoane juridice 19%

CS7N-550MS
15591 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review