Invertoare trifazate hibrid 50Kw Solinteg

Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W

542,00 lei
Fara taxa
CS6W-550MS
3323 Produse
Disponibil
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W (№ CS6W-550MS)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W 

Noile standarde în panouri solare:  Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W 

Canadian Solar, lider mondial în producția de panouri solare, a făcut încă un pas mare înainte în inovație cu cele mai noi produse ale sale - panoul solar Canadian Solar HiKu7 665W și modulul solar bidirecțional BiHiKu7. Aceste produse reprezintă vârful tehnologiei moderne și sunt conturate ca standardele pentru viitor în domeniul energiei solare.

HiKu7 și BiHiKu7: Realizări tehnologice de vârf

Panoul solar HiKu7 și modulul solar bidirecțional BiHiKu7 sunt proiectate cu cele mai noi inovații tehnologice de la Canadian Solar. Cu puteri de până la 665 de wați și o eficiență a modulului de până la 21,4%, acestea oferă niveluri de performanță și eficiență fără precedent. Tehnologii precum banda heterojuncțională (HTR) și tehnologia pentru stratul de acoperire (PA) garantează funcționarea optimă și o viață lungă a modulelor.

Superioritate în fiecare aspect

Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W  , industria panourilor solare intră într-o nouă eră a eficienței și fiabilității. Noile tehnologii pentru combaterea degradării induse de lumină și temperatură crescută (LeTID), precum și tehnologia canadiană pentru regenerarea modernă a celulelor solare (CSAR), asigură stabilitate și reducerea costurilor de întreținere.

Îmbunătățirea avantajului economic

În plus față de puterea și eficiența ridicată, Panouri solare Canadian Solar HiKu7 550W   oferă și o valoare economică excelentă. Reducerea costurilor sistemului cu până la 5,7% și LCOE cu până la 8,9% în comparație cu modelele mai vechi permit investitorilor să obțină un randament mai mare al investițiilor lor în proiectele fotovoltaice.

Viziunea viitorului

Canadian Solar are încredere în succesul noilor sale produse. Directorul executiv senior al companiei subliniază: "Aceste produse și inovațiile tehnologice vor continua să crească randamentul proiectelor solare, să îmbunătățească competitivitatea energiei solare și să accelereze tranziția globală către energie curată."

Cu Canadian Solar HiKu7 665W și BiHiKu7, viitorul energiei solare pare clar - un viitor bazat pe eficiență ridicată, fiabilitate și avantaj economic.

Panourile nu se transmit prin curier si nu au transportul inclus.

CS6W-550MS
3323 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review