Growatt MOD 6000TL3-XH (AFCI)
Growatt SPF 3000TL HVM-24 Off-Grid Inverter

Growatt Hybrid SPH10000TL3 BH-UP

11.900,00 lei
Fara taxa
Growatt
GROWATT-SPH-10KTL3-BH-UP
30 Produse
Disponibil

Invertorul hibrid Growatt 3PH SPH10000TL3 BH-UP. Oferă exact asta și multe altele. Acest invertor inovator combină tot ce este mai bun. Din ambele lumi – fiabilitatea invertoarelor conectate la rețea și versatilitatea invertoarelor în afara rețelei.100% ieșire dezechilibrată trifazată.OFF-grid option with ATS switch.

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Growatt Hybrid SPH10000TL3 BH-UP (№ GROWATT-SPH-10KTL3-BH-UP)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Viitorul managementului energiei: Prezentarea invertorului hibrid Growatt 3PH SPH10000TL3 BH-UP

Cu o putere maximă de ieșire de 10KW și o rată de conversie de până la 98,6%, SPH10000TL3 BH-UP asigură eficiență energetică și economii maxime. Designul hibrid permite integrarea perfectă a panourilor solare, stocarea bateriei și puterea rețelei, oferind flexibilitatea maximă pentru nevoile dvs. de energie. Indiferent dacă doriți să vă conduceți casa sau afacerea, acest invertor vă acoperă.

Siguranța este o prioritate de top, iar SPH10000TL3 BH-UP oferă rezultate. Caracteristicile de siguranță încorporate, cum ar fi protecția la supracurent, supratensiune și scurtcircuit, asigură că sistemul dumneavoastră este protejat împotriva pericolelor electrice. În plus, designul hibrid permite, de asemenea, o comutare sigură și fără întreruperi între rețea și alimentarea bateriei în cazul unei întreruperi. Poate funcționa cu opțiunea de limitare a exportului zero la 3 bucăți în paralel.Capacități posibile de conectare paralelă la 10 bucăți 100kw.

SPH10000TL3 BH-UP nu este doar avansat, ci și ușor de utilizat. Interfața intuitivă și ușor de utilizat asigură monitorizarea și controlul în timp real al sistemului dvs. energetic. Designul compact face ca instalarea sa fie usoara, iar compatibilitatea cu diferite tipuri de baterii inseamna ca puteti alege cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

În concluzie, Growatt 3PH Hybrid Inverter SPH10000TL3 BH-UP este soluția perfectă pentru oricine dorește să își modernizeze sistemul de management al energiei. Cu tehnologia avansată, performanța fiabilă și designul ușor de utilizat, puteți fi sigur că obțineți ce este mai bun. Investește în viitorul managementului energiei, alege invertorul hibrid Growatt 3PH SPH10000TL3 BH-UP.”

Specifications

SKU GROWATT-SPH-10KTL3-BH-UP
Brand Growatt
Manufacturer Growatt
Country of manufacture China
Warranty in Years 10
HS-code 85044030

Degree of protection (IP) IP65
Suitable for outdoor mounting Yes
DC Switch Yes
Surge protection Type II DC & AC
Transformer No
Display Yes

Incepand cu data 17.01.2023, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 5% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 5%

TVA pentru persoane juridice 19%

GROWATT-SPH-10KTL3-BH-UP
30 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si