• Nou
  • Stoc epuizat
DEYE Hibrid SUN-5K-SG3LP1-EU
DEYE Hibrid SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4

DEYE Hibrid SUN-10K-SG02LP1-AM3

8.304,71 lei
DEYE ROMANIA
SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3
Stoc epuizat

Invertor hibrid DEYE SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3 (LV)

Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

DEYE Hibrid SUN-10K-SG02LP1-AM3 : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Invertor HIBRID MONOFAZAT Deye 10 kW SUN-10-SG02LP1-EU

Acest invertor puternic și versatil este proiectat pentru a vă oferi o soluție eficientă și fiabilă de conversie a energiei în sistemul dumneavoastră solar. Cu o serie de caracteristici remarcabile și performanță de înaltă calitate, acest invertor este potrivit atât pentru aplicații rezidențiale, cât și pentru cele comerciale și industriale.

Unul dintre aspectele cheie ale invertorului Deye 10 kW este ieșirea 100% dezechilibrată pe fiecare fază, ceea ce permite o distribuție eficientă a puterii. De asemenea, acesta are o capacitate maximă de ieșire de până la 50% din puterea nominală, asigurându-vă că aveți suficientă energie pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

O caracteristică unică a acestui invertor este posibilitatea de a se cupla la un sistem solar existent prin cuplare AC, facilitând modernizarea sistemului dumneavoastră fără a necesita schimbarea întregului sistem solar. Această flexibilitate face din invertorul Deye 10 kW o opțiune excelentă pentru proiectele de actualizare și extindere.

Pentru a vă asigura că dispuneți de suficientă putere și eficiență, acest invertor suportă până la 10 bucăți în paralel pentru funcționarea atât conectat la SEN, cât și în afara lui. De asemenea, oferă suport pentru utilizarea mai multor baterii în paralel, oferindu-vă o soluție flexibilă și scalabilă pentru stocarea energiei.

Invertorul Deye 10 kW dispune de o capacitate de încărcare/ descărcare maximă de 190A, asigurându-vă că sistemul dumneavoastră beneficiază de un flux constant de energie. De asemenea, acesta utilizează o baterie de tensiune joasă de 48V și are un design cu izolație prin transformator, garantând un nivel ridicat de siguranță și performanță optimă.

Cu 6 perioade de timp pentru încărcarea/descărcarea bateriei, aveți posibilitatea de a gestiona eficient stocarea și utilizarea energiei. De asemenea, acest invertor suportă stocarea energiei de la un generator diesel, permițându-vă să maximizați eficiența și să aveți acces la o sursă suplimentară de energie în situații de urgență.

FUNCȚIONEAZĂ CU ACUMULATORI LOW VOLTAGE

Puteți conecta acumulatori din gama Pylontech, Pytes, Ampleness, PowerCube având astfel posibilitatea de stocarea a energie electrice produse de sistemul fotovoltaic, la costuri reduse.

APROBAT ANRE | SE POATE MONTA PRIN CASA VERDE

Un avantaj important al acestui invertor este faptul că este aprobat de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), ceea ce înseamnă că poate fi instalat prin programul guvernamental "CASA VERDE", beneficiind astfel, mai târziu și de posibilitatea de stocare a energie electrice.

SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (341.13KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review