1 MW Growatt Smart Energy Manager
300 KW Growatt Smart Energy Manager

600 KW Growatt Smart Energy Manager

3.483,64 lei
GSM600KW
2 Produse
Ultimele produse in stoc

Growatt Smart Energy Manager (600 KW)

TVA: Pers.Fizica / 9% TVA
Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

600 KW Growatt Smart Energy Manager : VAT - Pers.Fizica / 9% TVA (№ GSM600KW)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Growatt Smart Energy Manager (600 KW)

Growatt Smart Energy Manager este un sistem proiectat pentru monitorizarea și gestionarea eficientă a autoconsumului și exportului de energie în sistemele solare și de stocare comerciale. Acesta oferă soluții avansate pentru optimizarea utilizării energiei solare și pentru limitarea exportului de energie în rețeaua publică.

Cu ajutorul Growatt Smart Energy Manager, utilizatorii pot monitoriza și controla consumul propriu de energie electrică, asigurându-se că energia produsă de panourile solare este utilizată în principal pentru alimentarea dispozitivelor din locuință sau din afacere. Acest lucru contribuie la maximizarea beneficiilor financiare ale sistemului solar prin reducerea facturilor de energie electrică.

De asemenea, sistemul poate furniza curenti transformatoare flexibile (CT) pentru sisteme de diferite dimensiuni, oferind un control precis și eficient al fluxului de energie. Astfel, utilizatorii pot adapta sistemul la cerințele specifice ale instalației lor fără a compromite performanța sau fiabilitatea acestuia.

Growatt Smart Energy Manager este echipat cu funcții de siguranță avansate, care asigură protecția și fiabilitatea sistemului în condiții diverse de funcționare. Astfel, utilizatorii pot avea încredere că sistemul lor solar și de stocare este în siguranță și funcționează la capacitate maximă în orice moment.

În concluzie, Growatt Smart Energy Manager reprezintă o soluție completă și eficientă pentru monitorizarea și gestionarea sistemelor solare și de stocare comerciale. Cu funcții avansate de control, siguranță și flexibilitate, acest sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a obține maximum de beneficii din energia solară, contribuind în același timp la reducerea dependenței de rețeaua publică de energie electrică și la protejarea mediului înconjurător.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

GSM600KW
2 Produse

Descarca

Fisa tehnica

Descarca (428.27KB)

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si