Clema capat cu clipsare, AR2 SYSTEMS
BMS Growatt ARK 2.5H A1

Surub ancora acoperis tabla L300, AR2 HF300 AR2 SYSTEMS

7,95 lei
Fara taxa
AR2 systems
AR2-HF300
14315 Produse
Disponibil

Sisteme de prindere panouri fotovoltaice AR2 SYSTEM. Fixare panouri fotovoltaice pe acoperis. Surub ancora pentru acoperis tabla M10x300. Surub ancora pentru acoperiș cu  țiglă metalică AR2 2000121.Suruburi pentru țiglă metalică.Surub Lemn compatibil K2.Sisteme de prindere panouri fotovoltaice AR2 SYSTEM. Surub ancora șină aluminiu 40x40. Surub ancora șină SingleRail 300-10mm. Surub pentru prinderea profilului de aluminiu AR2 Single Rail.Surub pentru prinderea profilului de aluminiu AR2. Single Rail pe tabla undulata sau dreapta prin strapungere prevazut cu garnitura de etansare.

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Surub ancora acoperis tabla L300, AR2 HF300 AR2 SYSTEMS (№ AR2-HF300)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Suruburile de ancorare reprezintă o componentă vitală în fixarea unui acoperiș și asigurarea stabilității acestuia în fața factorilor externi. Acestea sunt utilizate în special în cazul acoperișurilor cu țiglă metalică, unde durabilitatea și rezistența sunt esențiale.

Suruburile de ancorare pentru acoperiș sunt concepute pentru a fi fixate în structura de sprijin a acoperișului și pentru a prelua sarcinile generate de vânt sau alte condiții meteorologice nefavorabile. Ele sunt de asemenea utilizate pentru a asigura o fixare solidă a țiglelor metalice pe acoperiș și pentru a preveni deplasarea acestora în timpul furtunilor sau a altor condiții meteorologice extreme.

Există mai multe opțiuni disponibile pe piață pentru suruburile de ancorare pentru acoperiș, inclusiv suruburi pentru ancorare de acoperiș, suruburi pentru ancorare de țiglă metalică și suruburi pentru ancorare metal-tiglă. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu necesitățile specifice ale fiecărui tip de acoperiș.

În plus, există diferite tipuri de suruburi de ancorare pentru acoperiș disponibile, cum ar fi cele cu vârf de tip T sau cu vârf de tip L. Suruburile cu vârf de tip T sunt utilizate pentru a fixa structura de sprijin a acoperișului, în timp ce cele cu vârf de tip L sunt utilizate pentru a fixa țiglele metalice pe structura de sprijin a acoperișului.

Pentru o fixare sigură și durabilă a acoperișului metalic, este important să alegeți suruburile de ancorare potrivite și să le instalați corespunzător. O opțiune populară este un sistem de ancorare pentru acoperiș, care include suruburi de ancorare speciale și alte componente necesare pentru a asigura o fixare solidă a acoperișului.

În concluzie, suruburile de ancorare pentru acoperiș sunt o componentă crucială pentru asigurarea stabilității și durabilității acoperișului metalic. Opțiunile disponibile pe piață includ suruburi de ancorare de acoperiș, suruburi de ancorare de țiglă metalică, suruburi de ancorare metal-tiglă și sisteme de ancorare pentru acoperiș, fiecare având avantajele sale. În alegerea suruburilor de ancorare potrivite, este important să luați în considerare necesitățile specifice ale acoperișului dumneavoastră și să instalați suruburile corespunzător pentru o fixare sigură și durabilă.

SKU AR2-HF300
Brand AR2
Manufacturer AR2 
Country of manufacture Swiss
Warranty in Years 12
AR-code 7610909
K2-code 2000121
Model Hanger bolt
Mounting method Open Field
System AR2
Material Aluminium (Al) (CrNi)

Incepand cu data 17.01.2023, la produsele din categoria sisteme fotovoltaice si componente ale acestora, se va aplica un

TVA redus de 5% pentru institutii de stat si  persoanele fizice . Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA

- acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. ( TVA-ul este valabil numai la sistemele complete ) 

TVA persoane fizice si institutii 5%

TVA pentru persoane juridice 19%

AR2-HF300
14315 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si