%shop-name%%separator%%category-name%

Megawatt Incarcator auto electric

Încărcarea de mare viteză cu XVOLT reprezintă un mod extrem de rapid și eficient de a încărca vehiculele electrice. Cu tehnologia sa de răcire lichidă și parametri impresionanți, XVOLT oferă posibilitatea de a încărca vehiculele cu o viteză și eficiență remarcabile.

Specificațiile încărcării de mare viteză cu XVOLT includ:

Încărcare ultra-rapidă:Cu răcirea lichidă și un curent mare de 500A la o tensiune de 800V, XVOLT poate furniza o putere de până la 400kW pentru încărcare. Acest lucru permite vehiculului să parcurgă până la 400 de kilometri în doar 10 minute de încărcare.Încărcare rapidă pentru modul standard:** Pentru încărcarea vehiculelor cu un curent și o tensiune mai mici, XVOLT oferă o putere de 80kW, suficientă pentru a încărca vehiculul cu un curent de 200A și o tensiune de 450V. Acest lucru asigură o încărcare a vehiculului la o viteză și eficiență standard.

Încărcarea de mare viteză cu XVOLT este o soluție care oferă o încărcare rapidă și fiabilă pentru vehiculele electrice, făcându-le practice și convenabile pentru utilizarea zilnică.

Nu există produse disponibile încă

Rămâneţi aproape! Mai multe produse vor fi afișate aici pe măsură ce sunt adăugate.