Kit structura de montaj Est Vest K2 balastat AR2 SYSTEMS
Panou fotovoltaic JAM54S30 395-420/MR

Set structura de montaj Sud AR2

290,00 lei
Fara taxa
SSET
3298 Produse
Disponibil
Fiecare Structura de montaj Sud vine în set de:
1 Sina canelata L=4800mm
3 Suport orientare Sud L=80mm
3 Suport baza reglabil L=80mm
6 Profil de fixare balast L=500mm
12 Clemă șină L=40mm

Pretul este pentru un set complet de Structura de montaj Sud, iar elementele nu pot fi vandute separat. Seturile nu includ cleme de capăt și cleme de mijloc pentru montarea panourilor si nici balastul! Structura de montaj Sud este o solutie fiabila,usor de montat.

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Set structura de montaj Sud AR2 (№ SSET)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Sistemul nostru de montare de înaltă calitate este proiectat având în vedere durabilitatea și longevitatea, asigurând că panourile solare sunt instalate în siguranță și în siguranță pentru anii următori. Sistemul AR2 este realizat din materiale de înaltă calitate și testat riguros pentru a rezista la cele mai dure condiții meteorologice, oferindu-vă liniștea sufletească că investiția dumneavoastră este protejată.

În plus, sistemul AR2 este incredibil de eficient și ușor de instalat, economisind timp și bani. Designul său inovator asigură un proces de instalare rapid și simplu, reducând costurile cu forța de muncă și crescând eficiența generală. În plus, sistemul este complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-vă că instalația dvs. de panouri solare este adaptată cerințelor dumneavoastră.

Nu numai că sistemul AR2 este de cea mai înaltă calitate, dar este și incredibil de rentabil. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la energie curată, regenerabilă, motiv pentru care oferim produsul nostru la un preț accesibil. Cu sistemul AR2, puteți obține un sistem de montare de cea mai bună calitate, fără a pierde banii.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei soluții fiabile și rentabile pentru nevoile dvs. de instalare a panourilor solare, alegeți astăzi Sistemul de montare a panourilor fotovoltaice AR2! Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de energie durabilă.

SSET
3298 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review