SAJ On-Grid R5-8K-S2-15
Sistem de montaj Sud AR2-Systems

Sistem de montaj Est Vest - AR2 SYSTEMS

128,30 lei
Fara taxa
AR2 systems
Set structura de montaj Est-Vest
1127 Produse
Disponibil

Sistem de prindere pentru acoperis plat AR2-Systems Est-Vest balastat

Setul cuprinde:

1.Modul dublu sens Est Vest - 1 buc.

2. Modul baza reglabil - 2buc

3. Sina cu canal dublu (2300 mm)

4. Clips fixare module - 6buc.

5. Limitator de balast - 4 buc

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Sistem de montaj Est Vest - AR2 SYSTEMS (№ Set structura de montaj Est-Vest)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Sistemul nostru de montare de înaltă calitate este proiectat având în vedere durabilitatea și longevitatea, asigurând că panourile solare sunt instalate în siguranță și în siguranță pentru anii următori. Sistemul AR2 este realizat din materiale de înaltă calitate și testat riguros pentru a rezista la cele mai dure condiții meteorologice, oferindu-vă liniștea sufletească că investiția dumneavoastră este protejată.

În plus, sistemul AR2 este incredibil de eficient și ușor de instalat, economisind timp și bani. Designul său inovator asigură un proces de instalare rapid și simplu, reducând costurile cu forța de muncă și crescând eficiența generală. În plus, sistemul este complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-vă că instalația dvs. de panouri solare este adaptată cerințelor dumneavoastră.

Nu numai că sistemul AR2 este de cea mai înaltă calitate, dar este și incredibil de rentabil. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la energie curată, regenerabilă, motiv pentru care oferim produsul nostru la un preț accesibil. Cu sistemul AR2, puteți obține un sistem de montare de cea mai bună calitate, fără a pierde banii.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei soluții fiabile și rentabile pentru nevoile dvs. de instalare a panourilor solare, alegeți astăzi Sistemul de montare a panourilor fotovoltaice AR2! Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de energie durabilă.

Set structura de montaj Est-Vest
1127 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si