Baterii industriale 180kWh Hi-voltage
Baterii industriale 120kWh Hi-voltage Deye Sunwoda

Baterii industriale 60kWh Hi-voltage Deye Sunwoda

60.965,00 lei
Fara taxa
ATRIX 60KWH
2 Produse
Ultimele produse in stoc

Baterii industriale 60kWh Hi-voltage Deye Sunwoda 

Baterie  LiFePO4 

Celule litiu fier fosfat

Baterii litiu fier fosfat olx

Batterie Fotovoltaică LiFePO

Bateriile litiu-ion de la Sunwoda sunt proiectate să funcționeze în mod fiabil într-o gamă largă de condiții, inclusiv la temperaturi de până la -10 grade Celsius. Acest lucru le face o alegere ideală pentru aplicațiile care necesită performanțe ridicate chiar și în medii reci.

Baterie lithium support: Goodwe, Solis, Deye, Solinteg

https://en.sunwoda.com/article/386/9.html

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/. 

Cantitate
Comanda rapida

Comanda rapida

Baterii industriale 60kWh Hi-voltage Deye Sunwoda (№ ATRIX 60KWH)

Trimiteți o cerere de cumpărare pentru acest produs. Vă vom suna în curând.

Зарежда се ...

Imprimare

Baterii industriale 60kWh Hi-voltage Deye Sunwoda 

Baterie  LiFePO4 

Celule litiu fier fosfat

Baterii litiu fier fosfat olx

Batterie Fotovoltaică LiFePO

Sunwoda este, de asemenea, un furnizor aprobat de baterii pentru iPhone-ul Apple. Bateriile litiu-ion de înaltă calitate ale companiei sunt utilizate într-o gamă largă de produse Apple, inclusiv iPhone, iPad și MacBook, Huawei, Daimle Chrysler, Nissan. Acesta este o dovadă a calității și fiabilității produselor Sunwoda și a încrederii pe care Apple a acordat-o companiei.

Pe lângă utilizarea lor în produsele Apple, bateriile litiu-ion de la Sunwoda sunt folosite și într-o gamă largă de alte produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile. Bateriile companiei sunt cunoscute pentru densitatea mare de energie, durata de viață lungă și performanța constantă în timp.

Sunwoda este, de asemenea, un lider în dezvoltarea de noi tehnologii de baterii, inclusiv baterii cu stare solidă și baterii cu litiu-sulf. Aceste tehnologii au potențialul de a oferi o densitate de energie și mai mare și durate de viață mai lungi decât bateriile tradiționale cu litiu-ion, iar Sunwoda este în fruntea dezvoltării lor.

Bateriile industriale de înaltă tensiune și invertoarele Deye sunt două componente esențiale în sistemele de stocare a energiei, furnizând o soluție completă pentru alimentarea echipamentelor industriale și comerciale. Împreună, acestea asigură o sursă fiabilă și eficientă de energie electrică, cu capacități de stocare mari și performanțe de conversie excelente.

Bateriile industriale de înaltă tensiune, precum cele de la Sunwoda, oferă o capacitate mare de stocare a energiei, de până la 180 kWh. Aceste baterii sunt proiectate pentru a gestiona sarcini industriale și comerciale intensive, oferind o rezervă de energie suficientă pentru a susține operațiuni continue și de lungă durată.Împreună cu invertoarele Deye, aceste baterii formează un sistem complet de stocare a energiei, capabil să convertească și să distribuie eficient energia electrică generată de surse regenerabile, precum panourile solare sau turbinele eoliene. Invertoarele Deye sunt special concepute pentru a funcționa în tandem cu bateriile de înaltă tensiune, asigurând o conversie eficientă a energiei și gestionând fluxurile de putere în mod inteligent.

Principalele avantaje ale utilizării acestor sisteme includ:

1. Fiabilitate: Bateriile de înaltă tensiune și invertoarele Deye sunt construite pentru a rezista la condiții de mediu variate și la sarcini de lucru intense, asigurând funcționarea fiabilă a sistemului pe termen lung.

2. Eficiență: Sistemele sunt proiectate pentru a maximiza eficiența conversiei și utilizării energiei, permițând utilizatorilor să obțină cel mai mare randament energetic posibil din sursele lor regenerabile.

3. Scalabilitate: Capacitatea de stocare și puterea de ieșire a acestor sisteme pot fi extinse sau reduse în funcție de nevoile specifice ale aplicației, oferind flexibilitate și adaptabilitate.

4. Monitorizare și control avansat: Utilizatorii pot monitoriza și controla performanța sistemului în timp real, prin intermediul unor interfețe intuitive și a funcțiilor de gestionare a energiei.

 Pret client website: PersFizica / 9TVA/.  Pers. Juridica / 19% TVA /.  Pers. Juridica BG VOP  / 0% TVA/

ATRIX 60KWH
2 Produse

No comment at this time.

You Must Login To Review

S-ar putea sa-ti placa si